Urime kjo pritej nga Gjermania, Sapo dha nje mbeshtetje te madhe per ne Shqiptaret

Ministria e Mbrojtjes së Kosovës ka pranuar sot donacion me vlerë prej një milion eurosh nga Gjermania për zhvillimin dhe avancimin, Gjermania vazhdon mbështetjen konkrete për modernizimin e kapaciteteve ope raci onale të Fsk-së.

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, dhe ambasadori gjerman në Kosovë, Joern Rohde, nënshkruan marrëveshjet për pranim dorëzimin e donacionit të fondeve për prokurimin, duke përfshirë pajisje, automjete dhe trajnime të specializuara tVlera e donacionit është 1 milion euro.

Me këtë rast, ministri Mehaj shprehu falënderim dhe mirënjohje shumë të madhe për Qeverinë gjermane, e cila, sikur më parë, vazhdon mbështetjen e madhe në të gjitha aspektet në zhvillimin.