Urgjentee shített Golf7 GTI 2015 , çmimii 4.000 euro, ja detajet…

Urgjentee shített Golf7 GTI 2015 , çmimii 4.000 euro, ja detajet. Kjo eshte nje rast i mire per ju nese doni nje makine te mire.

Posedon klima tronik, gjamat elektronik, abs, esp, Alarm, Mbyllje qendrore me digitron 2 qelsa, 6 Shpjetsi + R, Fellne 17, Viti 29.10.2015 dhe është në gjendje të shumë mirë, vetura shitet urgjent për arsye financiare, Për më shumë ju sjellim edhe videon se si duket vetura…shtypnii re’klamn dhe shikojeni,videonn.