“Unë edhe shoqja ime bëmë se. ks kunatin e saj, por mua ai ma bëri më… tani nuk di si ta rregulloj”

Një 29 vjecare ka rrëfyer një histori të çuditshme personale që i ka lënë të gjithë pa fjalë. “Shoqja ime na solli për darkë në shtëpi kunatin e saj, burrin e motrës. Në fillim ai erdhi me pretekstin se do e sillte në shtëpi pasi kishte mbaruar punë dhe ishte vonë që të kthehej me këmbë.

Unë dhe shoqja ime jetojmë bashkë, dhe për mirësjellje e ftuam të qëndrojë dhe të pimë një gotë verë.Por nga një gotë përfunduam në dy shishe. Më pas ai filloi të flirtojë me mua dhe… përfunduam duke e bërë të tre në dhomën time të gjumit.

Por ai me mua duket se u fiksua më shumë. Tani edhe pse kanë kaluar ditë, vazhdon më kërkon, por unë nuk dua sepse nuk dua t’i prish punë motrës së shoqes.

Si tia bëj? Përgjigjja e psikologes: Nëse ajo natë ka qenë një gabim, atëherë fol me të dhe bëja të qartë që nuk dëshiron më të kesh asgjë me të. Krijo lidhje me njerëz të lirë, këto nuk janë të denja për ty.