Ulë rima në shtëpinë e Besit dhe Xhensilës, këngëtarja nuk del dot nga dera se fri kësohet nga…

Ulë rima në shtëpinë e Besit dhe Xhensilës, këngëtarja nuk del dot nga dera se fri kësohet nga…Besi dhe Xhensila kanë qenë vazhdimisht aktiv në rrjete sociale.

Gjatë këtyre ditëve në karantinë. Çifti shumë i dashur për publikun publikojnë edhe nga momentet e tyre familjare dhe mbrëmë një kërmill ka frikësuar Xhensilën.

Besi ka postuar një video ku Xhensila dëgjohet duke ulëritur nga frika e kërmillit dhe nuk guxon dot të dalë nga dera.

Këngëtarja nuk del dot nga dera se fri kësohet nga…Besi dhe Xhensila kanë qenë vazhdimisht aktiv në rrjete sociale. “O Besi hiqe nga dera. Ua! Po hiqe mo nga dera tani”, i thotë Xhensila. Ndërsa Besi me humor ia kthen: “Do të të hajë!”