Uau/ Shqiptarja martohet me xhamajkanin/ Dhëndri ia merr këngës dhe valles shqiptare siç e do zakoni

Uau/ Shqiptarja martohet me xhamajkanin/ Dhëndri ia merr këngës dhe valles shqiptare siç e do zakoni.

Kjo mund të jetë një nga dasmat më të veçanta,hape-marketingun, dhe shiiko-videon.Një çift i ri po festojnë në ceremoninë e tyre të martesës.
Bëhet fjalë për një vajzë shqiptare dhe një djalë xhamajkan.Të dy ata po kërcejnë “vallen kosovare”, por ajo që bën më shumë përshtypje është që xhamajkani e kendon shumë mirë dhe duket se e adhuron këtë këngë.