U shtir si Ardit Gjebrea në mesazh, si i mori dy mijë euro biznesmenit me…(Foto)

Në mes të një bisede në WhatsApp dhe Viber shtetasi B. Stojku besonte se ishte duke komunikuar me Ardit Gjebrenë, këngëtarin dhe showmenin e njohur në vend.

Por, në fakt, Stojku i cili pasi pa edhe fotografinë e Ardit Gjebresë së rr emë në numrin nga po i shkruhej, porositi të birin që të d orëzonte shumën tek miku i tij shumë i njohur që ndërkohë nga ana tjetër e telefonit i shkruante.

Jam në emision dhe më duhet t’ia dërgosh se i duhen për në spital. “Mendova se ishte Ardit Gjebrea, – rr ëfeu më pas në polici burri, i cili u peshkua nga një ma shtrues ende i paidentifikuar, i cili fillimisht i shkroi vetëm kaq “çkemi, si je i dashur?”.

Por, në fakt, Stojku i cili pasi pa edhe fotografinë e Ardit Gjebresë së rr emë në numrin nga po i shkruhej, porositi të birin që të d orëzonte shumën tek miku i tij shumë i njohur që ndërkohë nga ana tjetër e telefonit i shkruante.