U rgjente/ Kryeministri ‘ndërpret’ pushimet, jep lajmin b.ombe në rrjetet sociale

Kryeministri Edi Rama ka dale me nje reagim te gjate mbi situaten e rende qe eshte ne Kakavi, ne piken e kalimit kufitar me Greqine.

“Kam marrë me mirëkuptim edhe ma llkimet, sh arjet, fy erjet nga shumëkush, që shpesh s’ka lidhje fare me radhën kilometrike në Kakavi, po e ndjen si detyrë patriotike të shajë e të ak uzojë shtetin dhe qeverinë në fejsbuk”, shkruan Rama nga pushimet.“Por fakti është se në këtë rast, nuk bëhet fjalë për asnjë lloj padrejtësie apo di skriminimi ndaj shqiptarëve, siç thonë “patriotët” që l uftojnë për dinjitetin e atdheut nga ajfoni i tyre.

Këtu është fjala për një regjim të ri kontrollesh kufitare, me tamponimin e detyrueshëm të kujtdo që kalon kufirin e Greqisë, qoftë shqiptar, qoftë suedez apo britanik, shtetas këta që si gjithë të tjerët i nënshtrohen testimit në çdo aeroport të vendit fqinj”.