U raportuaa se bëri vjehrrin për spi tal, flet nusja shqiptare: Ai më ashtu… mua në sy të fëmijëve ishin dhe punëtorët aty


Valentina Pemaj, historia e së cilës ka bërë xhiron në rrjet, pasi ak uzo het se ka dh un uar vjehrrin, ka zbuluar se si ka nisur sh er ri. Nëna e katër fëmijëve heedh poshtë të gjitha ak uzat dhe thotë është vik’ timë.

Valentina Pemaj nga Bushati i Shkodrës, e cila është martuar në Zadrimë të Lezhës, i ka he’dhur poshtë të gjitha ak ‘uzat për dh’ unë.“Më fy eu dhe më ofe ndoi në sy të fëmijëve, vjehrrës dhe punëtorëve. Erdhi dhe më fy ti tho njtë në fyyt. Unë jam vetë mbrr ojtë. Kam marrë në telefon po lic inë me më heqë vjehrrin që po kë rcën ononte.

Valentina Pemaj, nëna e 4 fëmijëve, bën me dije se g jy kata ka vendosur për të de tyrim paraqitje, ndërsa kërkon nga organet e drejtësisë zbardhjen e plotë të ngjjarjes.U raportuaa se bëri vjehrrin për spi tal, flet nusja shqiptare,ditorja.