U ndanë? Iku në Gjermani pa Merin, ajo i nxjerr bojën fare Saimirit, Ai nuk është ashtu si dukej në..

Meri dhe Saimiri po e vazhdojnë njohjen e tyre pas përfundimit të “Love Story”, edhe pse jo ashtu siç publiku e kishte imagjinuar.Dyshja po vazhdojnë komunikimin në distaancë pasi Saimiri është rikthyer në Gjermani ndërsa Merit i duhet ende më shumë kohë për të marrë vendimin për t’u larguar nga këtu.

Në një intervistë për “Bordo”, Meri tregon se komunikon vazhdimisht me Saimirin dhe po e njeh më shumë atë. Madje tani ka zbuluar edhe sesi është ai përtej ekranit.“Unë i njoh njerëzit duke parë edhe detajet më të vogla tek ai peerson dhe Saimiri është një djalë i respektueshëm, i ndjeshëm, familjar.

Ka shumë humor dhe këto bëjnë që unë tërhiqem shum prej tij.Diçka e re në karakterin e tij është se nuk është aq romaantik sa dukej gjatë kohës në program”-shprehet Meri.

Meri tregoi se Saimiri e ka prezantuar me mamanë dhe kushërirën e tij dhe pohoi se do të pranonte nëse ai do t’i propzontee për martesë,ditorja.