U nda nga Roberi, Nora menjëherë fillon lidhjen e re më djalin nga Tirana

U nda nga Roberi, Nora menjëherë fillon lidhjen e re më djalin nga Tirana. Këngëtarja e njohur Nora Istrefi pas ndarajes nga Robert Berisha menjëherë ka filluar një lidhje dashure të re,kl1iiko-ree.klamn, dhe hapet-video, e saj. Ajo gjithmone pelqehet ne mediat shqiptare, per jeten e saj aktive.

Nora nuk ka pritur shumë dhe menjëherë ka filluar të shoqërohet me biznisemin nga Tirana.Bëhet fjalë për djaloshin që e njohin të gjithë, me një pasuri të madhe.