U mundua të fshihej por nuk ia doli, “Omeri” më në fund tregoi dashurinë e tij të re dhe ajo një aktore e njohur

Engin Akyurek është aktori i njohur i serialit turk “ diamante dhe dashuri”, serial I cili u bë shumë i njohur dhe në Shqipëri.Në Turqi ai është një nga aktorët më të paguar dhe më të pëlqyer jo vetëm për pamjen e tij të jashtme por dhe për elegancen në profesionin që ka. Si në çdo vend tjetër dhe në Turqi, thashethemet për jetën e tij private janë të shumta dhe ja e dashura e tij,duke shtypp posht videon, shikoni fotot.