U Martuan, Krijuan Familje Por Pas 4 Vitesh E Kuptuan Se Janë Vëlla E Motër

Ndjeja sikur kisha gjetur më në fund atë që dëshiroja.Një vit më vonë, u martuam dhe lindëm një djalë të mrekullueshëm që tani është 3vje çar.

Ashtu si një budalla, ndjeja se kisha një pjesë të humbur, kështu që doja ta gjeja nënën time të vërteë.Edhe kjo do të ishte mirë, por unë i kërkova bashkëshortes time të gjente edhe ajo të veten.Mund ta bëjmë së bashku, i thashë.Por, duke gjurmuar për nënta tona, ne përfunduam në të njëjtin vend. Ne zbuluam se kishin të njëjtën nënë.

Gruaja ime u shkat ërrua dhe ajo u zhvendos me djalin tonë të njëjtën ditë.Ajo tha se ndihej e ndotur brenda.Unë kam provuar ta bind atë që ne jemi ende të njëjtët njerëz që si të çmendur ramë në dashuri, por ajo thjesht nuk do të dëgjojë dhe më fajëson mua për tërë këtë rrëmujë.

Ne jemi të divorcuar dhe ajo është larguar nga rrethina, duke marrë djalin tonë me vete.Unë tani po shkoj nëpër gjykata vetëm për të bërë që ta shoh atë përsëri.E di që po pi shumë, por njerëzit qeshin me mua pas shpine. Jam i dëshpëruar dhe duhet të bëj diçka për të larguar dhimbjen.Përgjigjja e psikologes:Më vjen shumë keq për të gjithë ju. Ky nuk ishte faji i askujt, por dëmet janë aq të mëdha.Gruaja juaj ndjen nevojën që dikush të fajësohet, por është krejtësisht e gabuar që ajo t’iu fajësojë juve.Unë jam e sigurt se ajo dëshiron për të mbrojtur djalin tuaj të vogël nga e vërteta, por ajo nuk mund të rishkruaj historinë për të.