U Largua Nga Portokallia, Luzja: Më Shikonin Që Qaja Korridoreve Të Punës…

U largua nga Portokallia, Luzja: Më shikonin që qaja korridoreve të punës…Tashmë, Renada Caci është një ndër emrat më të njohur të emisionit të humorit “Portokalli”, e cila u bë e famshme me rolin e saj si “Luzja”.Renada mërzitej shpesh dhe i mungonte besimi në vete, ndaj dhe shpesh qante nëpër korridore.

Ajo ka falenderuar publikisht personat që e kanë mbështetur në këtë periudhë të vës htirë, duke përmendur këtu Erion Isain dhe Agron Llakajn.

“Ka qenë Erion Isai i cili ëshë bërë shkaku kryesor që më thoshte shko. Në ishim të rinj dhe nuk kishim shumë besim tek vetja, por ndodhi ajo që ndodhi dhe fillova.

Dua të falenderoj të gjithë ata që më kanë bërë mirë dhe të gjithë ata që më kanë bërë keq. Një nga njerëzit që dua të falenderoj më shumë është Agron Llakaj i cili ka qenë ai që më shikonte nëpër korridoret e punës të mërzitur dhe teksa qaja e më jepte kurajo,” ka thënë ajo.