U kruhen shpesh këmbët ? Kjo shenjë tregon se ju po vu ani nga ky pro.blem shëndetsor, mësojeni

U kruhen shpesh këmbët ? Kjo shenjë tregon se ju po vuani nga ky problem shëndetsor, mësojeni.Një dëshirë për të përtypur akull ose për të ngrënë diçka të kripur gjatë gjithë kohës mund të jetë një shenjë e një problemi më të thellë ose mungesës së mineraleve dhe vitaminave, thonë specialistët.

Kjo është arsyeja pse është gjithmonë një ide e mirë t’i kushtoni vëmendje çdo zakoni të ri në zhvillim, veçanërisht nëse ato lindin papritmas nga askund.Më poshtë është një listë e shenjave që trupi juaj mund të përpiqet t’ju thotë me shpresë për t’ju ndihmuar të jetoni një jetë të gjatë dhe të lumtur!Një ndjenjë e çuditshme në këmbë, si lëvizje të vogla.

Nëse keni ndjesi të çuditshme në këmbë kjo tregon se duhet të pushoni pak.

Trashja e lëkurës

Mos i injoroni problemet e lëkurës ose mos i nënvlerësoni ato. Kur lëkura bëhet e trashë dhe kruhet, mund të jetë një shenjë e një problemi të brendshëm si një çrregullim hor monal, ekzemë ose al ergji. Ju mund të bëni disa analiza gja. ku nëse ky problem vazhdon ose nëse duket se po përke qësohet.
Një ndryshim në shkrimin e dorës, një humbje të nuhatjes dhe ëndrrave të forta

Gjithkush ka të ngjarë të ketë dëgjuar për sëm. undjen e Parkinsonit por jo shumë prej nesh i dinë shenjat e saj. Dridhjet, ngadalësia e lëvizjes, gjumi i keq së bashku me mak thet dhe ndryshimet në të folur dhe në të shkruar mund të jenë shenja të sëm. undjes, paralajmërojnë mjekët.

Zemërimi dhe sjellja agr esive

Shpë rthimet e zemërimit nuk mund të jenë gjithmonë rezultat i personalitetit tuaj. Në fakt, mund të jetë e lidhur me depr esionin, thonë disa studiues. Sipas tyre, depre sioni nuk ka të bëjë gjithmonë vetëm me mungesën e energjisë ose përjetimin e tri shtimit – gjithashtu mund të keni sjellje agr. esive.

Të fjeturit shumë

Ky çrregullim quhet hipersomnia dhe mund të burojë nga gjëra që vërtetojnë se nuk është vetëm lodhje, thonë mjekët. Disa sëm. undje autoimune mund të shkaktojnë ndjenjën e dëshirës për të rënë në gjumë pothuajse kudo. Gjithashtu, pirja e pijeve alk. olike para gjumit mund të shkaktojë këtë efekt.