U dhë mbin thembrat në mëngjes? Përdoreni limonin në këtë mënyrë dhe ju kurrë nuk do të vu ani më nga…

U dhë mbin thembrat në mëngjes? Përdoreni limonin në këtë mënyrë.

Ju nuk jeni të vetmit që ju dhembin thembrat, shpesh kjo është një shenjë që e kanë shumë prej nesh.

Një shumëllojshmëri faktorësh mund të shkaktojnë, si tra uma, të qenit mbipeshë, këpucët e parehatshme dhe inflamacioni.Është e rëndësishme të dini se dhi mbjet e thembrave nuk duhen duruar për një kohë të gjatë, pasi sëm. undjet që shkaktojnë ato mund të përparojnë dhe të bëhen më të rrez. ikshme.

Në mënyrë që të shpëtoheni nga sikleti dhe të rivendosni shëndetin e këmbëve tuaja, ju duhet të dini se çfarë e ka shkaktuar dhi mbjen në thembra. Ne zbuluam se cilat çrregullime mund të shkaktojnë dhi mbje në thembra dhe si t’i trajtoni secilën prej tyre.

Artroza
Artroza shkakton deformim dhe shkatërrim të nyjeve dhe mund të ndikojë edhe tek këmba.

Trajtimi
Qëllimi i trajtimit të artrozës është lehtësimi i dhi. mbjes. Mund të përfshijë:
Inj ektimi i acidit hialuronik në nyjen e dëmtuar për të reduktuar inflamacionin dhe rritjen e lëvizshmërisë.
Reduktimi i peshës për të zvogëluar str esin në nyje.
Zëvendësimi i pjesës së dëmtuar me një artificiale.Dushet për të zvogëluar ënjtjen rreth nyjes.