U an kua se kishte vapë, gruaja del të freskohet në krahë të avionit

U an kua se kishte vapë, gruaja del të freskohet në krahë të avionit.

Një grua duket se ka nxjerrë jashtë skenari që nga punëtori i parë i kompanisë ajrore deri tek punëotori i fundit i aeroportit.

Ajo u ankua se kishte vapë, dhe hapi derën e emergjencës së avionit ku po fluturonte së bashku me bashku me fëmijët dhe bashkëshortin, duke dalë në krah të avionit.
Gruaja ende e paidentifikuar po fluturonte nga Turqia drejt Ukrainës, dhe pasi u ankua disa herë se kishte vapë, vendosi të dilte në krahë të avionit.

Menjëherë ekuipazhi i bënë thirrje për të hyrë brenda, teksa vendi u rrethua nga punonjësit e sigurisë.
Turistja vendosi të kthehej në avion, por vështirë se mund të fluturojë sërish me një avion, pasi është futur në listën e zezë nga linjat ajrore.