Truku që të gjithë e mbajnë s ekret! Ja se si të largoni erën e k eqe të gojës në 5 minuta


Sipas statistikave, 5 nga 60% e njerëzve në botë v uajnë nga era e k eqe e gojës. Edhe nëse kujdeseni për h igjienën e gojës çdo ditë, ju keni një erë të keqe dhe ju vë në pozitë të keqe tek të tjerët sa herë që flisni.

Por çfarë të bëni kur keni një em ergjencë dhe nuk ju ndodhet një çamçakëz me vete? Ne do t’ju japim disa zgjidhje të shpejta dhe efektive në 5 minuta se si të largoni erën e k eqe të gojës. Na falenderoni pasi të lexoni artikullin.

Arsyet pse keni një erë të k eqe të gojës: Konsumimi i shumë ushqimeve të pasura me squfur. Pirja e duhanit dhe alk oolit. St resi dhe an kthi. Inf eksionet orale. Prishja e dhëmbëve. Çfarë të bëni? Pini sa më shumë ujë. Kur jeni të d ehidratuar, goja juaj është e thatë dhe për rrjedhojë mund të keni edhe aromë aspak të këndshme. Prandaj duhet të pini sa më shumë ujë.