Tri receta me bazë çaji të gjelbër për të dje, gur dhjaminn e zonës së barkut

Tri receta me bazë çaji të gjelbër për të dje, gur dhjaminn e zonës së barkut.Menta është një prej përbërësve natyralë që fuqizon efektet e çajit jeshil në humbjen e yndyrës abdominale.Falë përmbajtjes së lartë të antioksidantëvee dhe komponentëve antii,inflamatorë, kjo pije është e shkëlqyer nëse doni të humbni peshë.Përbërësit:
1 filxhan ujë (250 ml)
1 lugë gjellee çaj të gjelbër (15 g)
5 gjethe mente
1 lugë gjellee mjaltë, ja si behet pergatitja dhe perdorimi, hape re,klamn dhe n’diqni viideon.