Tregon Mjeku: Ko-rona! shë-rohet plotësisht, duhet të kemi vetem nje…

Ai thekson se një përdorim i gabuar i medikamenteve është një tjetër problem në vendin tonë, pasi sipas tij nga dëshira për të qenë të mbrojtur nga ko vi d ka të rinjtë e moshave 22-30 vjeç të cilët përdorin hollues gja/ ku, që nga ana shkencore është e turpshme.

“Nuk ka shumë nevojë për panik, nëse je me griip ose me ko vi d në ditët e para nuk nevojitet asgjë tjetër veçse kujdes, ushqim të mirë dhe vitamina terapi. Kam dëgjuar shumë për protokolle por që janë direktiva, ka vende që ka protokolle me antibiottikë.

Në raste të rën-da të dia-betit duhet ta vësh në ekuilibër dhe prioritet në këtë rast është fitorja ndaj ko vi d por kjo vetëm nën monitorimin e mjekut. Është e rëndësishme që të kujdesemi, kam parë që ko vi d prek dhe moshat e reja.

Mjeku Jorgji në fjalën e tij ka theksuar se vak-sina nuk do të zgjidhë gjendjen në të cilën ndodhemi që ajo të japë rezultat duhet që të kalojë më shumë se 3 muaj, ditorja.