Tr Ondit Djali I Remzi Hoxhës, Zb Ulon Çfarë I Tha Vjehrri I Sali Berishës Nënës Së Tij

Djali i Remzi Hoxhës, Azem Hoxha kla bërë publike mbrëmjen e djeshme de taje të f ortë që implikojnë ish-kryeministrin Sali Berisha në ngj arjen e babait të tij.

Ndër të tjera ai tregoi edhe d etaje nga takimi i nënës së tij me vjehrrin e Sali Berishës, i cili i dha shpr esë së babai i tij ishte gjallë.

“Nëna ime përmes disa miqve, pa i lajmëruar që është gruaja e Remzi Hoxhës, shkojnë te shtëpia e vjehrrit të Sali Berishës dhe pasi prezantohet i thotë “Remziu është mirë, fëmijët le të vazhdojnë shkollën”. Kjo ka ndodhur në vitin e parë. Kjo ishte një garanci që ai ishte gj allë.

Ishin fjalë shumë shpr esëdhënëse se sot Berisha flet shumë lehtë, por ai nuk e di se çfarë dh imbje kemi.Më vjen k eq që ne si familjarë na duhet të bëjmë gjurmime, p olicinë, pr okurorisë që t’i tregojmë botës ngj arjen.