Tmerri i të gjitha vajzave, mësoni të hiqni lehtë qimet në fytyrë

Qimet e fytyrës janë një problem shqetsues per shume gra te ciat duan te jene te kuruara ne detaj.
Shumë prej tyre përballen me rritjen e qimeve në zonën e mustaqeve apo në atë pranë veshëve.
Përbërësit: 1 lugë gjelle miell.
1 lugë çaji sheqer.
1 vezë.
Përgatitja:
Përzieni mirë të gjithë përbërësit në një enë të vogël, derisa të merrni një lloj paste. Sigurohuni që përzierja të bëhet ngjitëse, në mënyrë që të arrihet efekti i dëshiruar, nese nuk e keni kuptuar se si behet, shtypenii meposhtee re, klamn dhe ju shfaqet,viideo.