Tm errohet nusja shqiptare, Bashkë me ujin nga pusi, nxjerr edhe një …

Tm errohet nusja shqiptare, Bashkë me ujin nga pusi, nxjerr edhe një.

Ajo ka flakur kovën dhe është larguar me vrap, ndërsa zvarraniku i f rikshëm është fshehur nëpër gurë në gardhin e kopshtit aty pranë.Familjarët kanë nxituar për ta vrarë gjarprin, por nuk kanë mundur që ta gjejnë.

Fill pas kësaj, ata kanë hequr dorë përfundimisht nga përdorimi për nevoja familjare të ujit të pusit, pasi sipas tyre “ai ujë tani ua shpif”.

Tem peraturat e larta të këtyre ditëve kanë bërë që zv arranikët të zbresin nga malet dhe t’u afrohen edhe shtëpive të banimit për të gjetur pak ujë. Duket se në këtë rast gjarpri nuk ka pritur, por është “zhytur” me kokë direkt e në pus për të shuar etjen e tij.