Ti lëpish gishtat /“Mish qingji me pilaf”, receta e Renatos qe do ju ndryshojë si të gatuani pilafin

Ti lëpish gishtat /“Mish qingji me pilaf”, receta e Renatos qe do ju ndryshojë si të gatuani pilafin.
Shefi i njohur i kuzhinës, Renato Mekolli u vjen në ndihmë të gjitha amvisave se si mund të gatuajnë Mish qengji me pilaf.
Përbërësit: 500 gr mish qengji, 2 gota uji oriz për pilaf, Gjysmë karote, 2 gjethe dafine, 1 kërcell rozmarine, Kripë, Piper, Pak vaj ulliri.
Ja dhe pergatitja, k1ikojeni re!klamn dhe shikoje,videeon.