Tha se u fejua me vajzën për dokumenta, vajza “fūndos” Andin me vęprimin e saj..

Armand Shehi, një nga konkurrentët e “Përputhen” arriti të tërhiqte vëmendje me paraqitjen e tij për mënyrën e artikulimit dhe reagimit të përgjigjeve në emision në puntatat e para.

Në rrjet dolën disa foto të tij me një vajzë nga Kosova, e cila jetonte në Suedi. Sipas informatave, ajo ishtee fejuara e tij.

Ky i fundit deklaroi sot në emision: Kjo ne fakt eshte dicka reale qe ka ndodhur perpara. Me perpara se te fillonte emisioni. Lidhja me vajzen ka ndodhur dhe ka zgjatur 7 muaj. Keto jane disa nga foto… Ajo eshte ish e dashura ime. Ndoshta i ka nxj.erre edhe ajo fotot, une nuk kam kontakte me me ate.

Bora: Ti ke komentuar me të gjatë kohës që je pjesë e programit?
Andi: Jo, nuk ka lidhje fare… mbaj pergjegjesi te plote se nuk jam ne nje lidhje. Nese nje person ka nje prove te forte le ta sjelle dhe une do kerkoj falje.