Teutë, a je ti? Vajza e Ibrahim Rugovës ndryshon pamje, nuk do ta njihni (FOTO)

Teutë, a je ti? Vajza e Ibrahim Rugovës ndryshon pamje, nuk do ta njihni.
Ish-deputetja e LDK’së, Teuta Rugova prej kohësh nuk është aktive në politikë. Këtë kohë ajo duket se i ka kushtuar shumë rëndësi pamjes së saj.

Në një fotografi të publikuar në rrjetet sociale ajo vështirë njihet.
Fotoja e mëposhtme është realizuar së fundi dhe shfaq Rugovën në një aheng familjar dhe ka mahnitur me dukjen e saj,duke k1ikuar ne foton meposht shikoni,pamjet.