Të Rritura, Ja Si Duken Sot Vajza E Zhades Dhe Latifes Nga Seriali Kloni

Kështu duken sot vajza e Zhades dhe Latifes nga seriali Kloni.
Nganjëherë të duket sikur ishte dje kur vraponim për ta parë në tv, serialin Kloni, por në fakt kanë shkuar shumë vite dhe tani jemi në 2020.Dhe fëmijët që patën role të rëndësishme në këtë serial dhe që morën minutazhë të madhe janë të rritur tani. Disa prej tyre janë aktorë, ndersa tani ja si duken vajzat e tyre, k1ikijeni re,klamn dhe shfaqet,fotoja.