Të iz.oluar gjate gjithe veres? Vjen lajmi i pap ritur per shqiptaret dhe hapjen e kufinjve

Të iz.oluar gjate gjithe veres? Vjen lajmi i pap ritur per shqiptaret dhe hapjen e kufinjve.

Të dhënat e fundit japin pak shpresë, që BE të ndryshojë vendimin pas dy ditësh, për hapjen e kufirit më 1 gusht. Madje BE po zgjeron izo limin, pas përjashtimit të Serbisë dhe Malit të Zi, për vendet e saj anëtare. Rastet në rritje, në Spanjë, kanë detyruar disa vende të vendosin bllokimin e lëvizjeve të ndërsjella me iberikët.
Gjermania ka rregjistruar 207,508 raste në total, 129 më shumë gjatë ditës së sotme,dhe ja rregulla e re,kl1ikoo-posht-foton,dhe hapet-videoja.