Te gjithe Qytetaret ne kembe ne Zvicer, Ja cfare eshte duke ndodhur me…

Dhe çdo minutë më shumë njerëz nga të gjitha anët e vendit vinin nga të gjitha anët, Pas një marshimi lirie, janë paraqitur folës të ndryshëm, duke përfshirë këtu ish deputetin Zanetti dhe satiristin Andreas. Sipas fletushkave të prezantuara, së bashku kundër certifikatës, dhe mbikëqyrjes masive. Pjesëmarrësit mbanin postera të vetë shkruar.

Kundër kësaj të aprovuar pasditen e së shtunës në anën tjetër të shinave të trenit në Qarkun 4 u formua një kundë me moton Së bashku kundër së djathtës me disa qindra pjesëmarrës.