Shokuesee/ Të gjithë i pamë në televizor se sa duheshin, Por në Jetën reale Gylsereni dhe Xhihani urre.hen, ja arseyja befasuesee…

Në skenar Gylseren dhe Xhihani dashurojnë njëri-tjetrin më shumë se këdo, por sapo kamerat fiken, aktorja Nyrgyl Jeshilçaj dhe Erkan Petekaja janë në lu ftë të hapur.

Një prej aktoreve më të famshme të ekranit turk, Nyrgyl papritur vendosi që të largohet nga “Fate të kryqëzuara” në serinë e 50-të, duke shtyrë skenaristin që të sajonte një v de kje të saj.

Nyrgyl, në një intervistë përpara disa ditësh për gazetaren e famshme turke, Ayse Arman, ak uzoi Erkanin për fyerje dhe tha se në një skenë, që sipas skenarit, kërkohej që çifti të puthej, partneri e kishte refuzuar, duke i thënë Nyrgylit: “Ti këtë po prisje, je gjithmonë gati për kështu skenash.”

Pas kësaj, pati një debat të nxehtë midis Erkanit dhe Nyrgylit, duke shtyrë këtë të fundit që të largohej nga seriali. Erkani ka vijuar duke deklaruar se ajo është një vajzë e lehtë dhe se: “Nëse unë do të thoja të vërtetën, do të tundej dheu,ditorja.