Të gjithë e njihni si “Republika e çka ka shpija” por a e dini kush është bukuroshja e serialit?

Të gjithë e njihni si “Republika e çka ka shpija” por a e dini kush është bukuroshja e serialit?. Skena artistike në vend njeh dy Teuta Krasniqi, por që janë të dy gjeneratave të ndryshme.

Interesant, që të dy Teutat janë aktore, e gjithashtu kanë zgjedhur komedinë si zhanër të preferuar.Teuta Krasniqi është aktorja e re që luan “Republiken” në “Çka ka shpija”.

Rol ly që ka marrë pëlqimin e ndjekësve të apasionuar të serialit në fjalë.Së fundi, Teuten e re e kemi parë edhe në disa intervista.

Në bazë të të folurës, duket mjaftë e njëjtë si “Republika” e serialit,ja dhe fotoja e saj se sa elegante duket,shkruan ditorja.