Të dy përbërësit i keni në kuzhinë/ Përzijini bashke dhe konsumojeni çdo ditë, ju largon ket 3 gjera ne..

Në ka një produkt që nuk mungon kurrë në kuzhinën e njëamvise, ajo është soda e bukës. Përveç përdorimeve në kuzhinë, amvisaat e përdorin sodën e bukës kundër një sërë probleemesh shëndetësore.

Si të përgatisni kureen e sodës së bukës me mjaltë? Për përgatitjen e kurës rekomandohet 120 gramë sodë buke dhe 250 gramë mjaltë. Përziejini së bashku në një enë të thellë deri sa të formohet një masë uniforme dhe e trashë.

Gjithashtu Ku-ra me sodë buke dhe mjaltë mund të merret gjatë kësaj kohe para ose pas vakteve. Ekspertët paralajmërojnë se është shumë e rëndësishme të dini se nuk duhet tavazhdoni ku-ren më tepër se një muaj.