Të dinim nuse tabani moj Ami/ Amarda Toska flet për vjehrrën: Nuk flasim me gojë…

Amarda Toska, e cila njihet nga të gjithë si Ami, në “Thumb”, ka gjetur shumë pyetje nga Fatma dhe Aulona. Ajo që tërhoqi më shumë vëmëndje është marrëdhënia e saj me vjerrën,kl1ikojeni-re.klamn, dhe shikoeni-videon,e saj.

Nëse ndalemi te kjo pyetje Ami tha se jo vetëm për të, por ajo nuk flet asnjëherë as për mamin dhe as për motrën e saj: “E vërtetë, por kur me këni dëgjuar të flas për mamin apo motrën time? Është e njëjta gjë… “ tha ajo, por nuk e shmangu dot pyetjen për marrëdhënien e saj me vjehrrën.

Dhe ndryshe nga sa mund të prisnin të gjithë për “marrëdhënien e shkëlqyer”, u tregua realiste: “Jo, nuk do them që kam një marrëdhënie të shkëlqyer. E kam vjehrrë. Ajo është nëna e Ermalit.

Kam marrë.dhënie shumë të mirë, nuk jemi mikesha, nuk bëjmë shopping bashkë. Ne jetojmë në shtëpi të veҫanta dhe kemi marrëdhënie korrekte…”.