Tayna Na Prezanton Me Nënën, Po Duken Si Të Ishin Motra

Tayna është këngëtarja që po bën bujë në muzikën shqiptare.Ajo u bë e njohur për një kohë shumë të shkurtër dhe këngët e saj u bënë të gjitha hite.

Tayna është shumë e angazhuar tani në mbrëmje e koncerte të ndryshme.
Krahas angazhimeve në profesion, ajo është shumë aktive edhe në rrjete sociale.
Së fundi, ajo ka publikuar një foto me nënën e saj e me të cilën po duken si të ishin motra, k1ikojeni rek’lamn dhe shfaqen,fotot.