Tani Romeo i jep mesazhin e rëndësishëm Donaldit per Boren, Ai i tha se..

Prej kohësh komentuesit në rrjetet sociale kanë kërkuar që të vërë në lojë banorët duke ndërruar Romeon me Donaldin. Pra në vend të Donaldit tëfutet Romeo për të parë reagimet e banorëve. Dhe momenti ka ardhur. Sonte aihyri në shtëpi për të surprizuar Donaldin, dhe për të vënë në lojë banorët.

Në takimin të dy upërlotën, ai shprehu mbështetjen për vëllain e tij, duke theksuar se e rëndësishme është që ai të ndihet mirë dhe të bëjë çfarë do. Romeo a ishte kjo dëshira jote? Bëj atë që mendon ti. Unë i kam zgjidhur të gjitha hallet.

Kështu që bëj ça mendon ti. Je shumë ifortë. Kam dashur atë aprovimin tënd, nëse e kam bërë mirë apo keq. Romeo edhe pse tentuan të të vinin.