Tani po kërkon burrë në ”Per’puthen”, Gjyshja 62 vjeçe tregon jetën e hidhur, Ish burri më..

ShqipeRexha, është gjyshja që nuk heq dorë, nga kërkimet për partnerin e jetës ajo tregon si duhet të jenë burrat që aplikojnë, për të ardhur në program, për të. “Të jetë i gjatë, kaçurreels, pamjekër, pamustaqe.

Ndriçimi, po ashtu konkurent i “Për’puthen mbi40” ndërhyn dhe rrëfen një ‘se kret’ që Shiqpja i ka treguar. “Ish-burrii i saj ka qenë pa flokë dhe e ka tr/ adhët uar, prandaj i ka marrë inat qero sët.

As mua, që jam pa flokë, nuk më peelqen”, thotë Ndriçimi.Shqipja shton se po pret mundësi të tjetra, konkurentë të rinj, për të folur më pas përpeelqimet e saj.

Për Shqipen dhe Luljetën, 64-vjeçe, konkurentet më të mëdha në moshë, formula e programit është ndryshe. Çdo burrë, që shpreh interesin për to, mund të telefonojë dhe të vijë në studio të bëjë një takim Më pas zgjedhjaa i takon zonj-ave,shkruan ditorja.