Tani duket super bukur/ Po kur ka qenë e re Eli Fara nuk shihej me sy

Tani duket super bukur/ Po kur ka qenë e re Eli Fara nuk shihej me sy.

Eli Fara është një ndër këngëtaret më të mira shqiptare dhe të shumtë janë ndjekësit e muzikës që ben ajo. Çdo këngë e saj shndërrohet ne Hit edhe pse një zhanër i muzikës folk.

Madje mund të themi se Elin shumë vajza të reja me siguri e kanë zili për bukurinë edhe format trupore. Koha shihet të këtë ndalur për Farën pasi edhe sot ajo duket më e re se kurrë. Sot në media po qarkullojnë edhe disa foto ku shihet Eli në vitet ’90.