Tani Big Mama ikën nga shtëpia, Flet Antonela ‘Ajo mua më ka..

Pas Big Mama vendosi të lërë shtëpinë nga diskutimi i fortë që pati me Antonelën pasi ajo i tha se e ka sharë serbisht, banorët dhe opinionistët komentuan situatën. Antonela këmbënguli se Big Mama e ka sharë atë serbisht. Ndërsa Arjola nga ana tjetër tha se ajo është një njeri që vazhdimisht prov okon.

Antonela nuk mendoj se i kam bërë diçka, ajo që kur ka ardhur më ka parë keq, më ka marrë shembull për këq. Por sia kam marrë për keq. Einxhel këto janë situata shumë të vështira, është një lojë dhe realitet ku na duhet të ruajmë durimin. Më vjen shumë keq që situata shkoi kështu mes tyre.

Arbri mendoj që Antonela e preku më atë që tha se eshau serbisht, Tani unë e kuptoj që kjo ëhtë mënyra e lojës së Antonelës, por Big Mama nuk e duroi.