Tani a do te ndryshojnë masat kufizuese? Vjen lajmi i mire nga Komiteti i ekspertëve…

Komiteti teknik i ekspertëve nuk u mblodh këtë të hënë për të tjera masa kufizuese në lidhje me epid eminë ko vi d.Ekspertët vlerësojnë një situatë të qëndrueshme përsa kohë nuk ka numër të shtuar në 4 spit alet.

Momentalisht nuk ka masa të tjera kufizuese por kjo nuk do të thotë se nuk do të ketë para festave të fundvitit.Një ndër skenarët e mundshëm.

Që po diskutohet është fillimi i pushimeve dimërore më herët nga nxënësit e shkollave dhe zgjatja e tyre në më shumë ditë.

Përsa i përket grumbullimeve të këtyre ditëve, rezultati i tyre do të shikohet pas dy javësh ku parashikohet një rritje e numrit të të infe./ ktuarëve,ditorja.