Studenti heq më shumë se gjysmën e peshës së tij brenda një viti, nuk njihet më, ja receta e tij

Një student që peshonte pothuajse 190 kilogramë arriti të heqë më shumë se gjysmën e peshës së trupit të tij në vetëm një vit. 20- vjeçari, Kaya Tuncaar, humbii kaq shumë peshë saqë pedagogët e tij në Universitetin e Mançesterit supozuan se ai ishte një student krejtësisht i ri.

Kaya, nga Mançesteri, pa se pesha e tij u shtua pasi ushqehej shumë me toste me djathë dhe proshutë gjatë kohës që ishte në universitet.Ja receta e tij,k1ikojeni meposht re’klamn dhe shikoje,videeon.