Sot Është Një Ndër Moderatoret Më Të Njohura, Kush Është Vogëlushja Me “Flokët Si Tas Dhe Fustanin Me Copën E Tepruar Nga Perdet”

Vogëlushja që shihni në këtë foto, sot është një ndër moderatoret më të njohura sportive në ekran.

Është fjala për Hygerta Sakon, e cila së fundmi ka hapur arkivat.
Sako ka publikuar në rrjetet sociale një foto nga dita e parë e shkollës, kur ishte vetëm 6 vjeçe.
Hygerta nuk ka hezituar të bëjë edhe përshkrimin e fotos, ku flet me detaje për ‘trendin’ e atyre viteve,ja si duket ajo tani,k1ikko re!klamn dhe shikko,fotot.