Sot Është Një Ndër Këngëtaret Më Të Njohura Në Vendin Tonë/ E Gjeni Dot Se Për Kë Bëhet Fjalë?!


Vitete ikin dhe kujtimet mbesin.Ndaj fotografite jane nostalgjike.Me të njëjtat tipare, të njëjtët sy që i qeshin dhe thuajse e pandryshuar.Ato nuk kane ndryshuar fare.

Fotografia është publikuar nga vajza e saj, ku nënë e bijë shihen të përqafuara.E bërë nostalgjike për kohën e kaluar, vajza e këngëtares Eli Fara, Marina, ka publikuar fotografi me të ëmën.Sa do qe vitet kalojne Eli Fara eshte po e njejta e pa ndryshuar vitet nuk e kane ndryshuar shume.Por mejithate dite te bukura per to,Sot Është Një Ndër Këngëtaret Më Të Njohura Në Vendin Tonë/ E Gjeni Dot Se Për Kë Bëhet Fjalë?,ditorja.