Soni Malaj Na Prezanton Me Të Dashurin, Shfaqet E Përqafuar Me Të

Është ndër këngëtaret më të dashura për publikun tonë, e sidomos për këngët balada të saj të cilat vazhdojnë edhe sot të dëgjohen. Përveç zërit, Soni Malaj është shquar edhe për elegancën dhe atraktivitetin e saj.

Shtypp ne re’klamn dhe shikoje,foton.
Soni është shumë e përfolur edhe për jetën private.
Së fundi, ajo ka publikuar një foto me të cilën na prezanton me të dashurin e ri.