Solli një shalqi në shtëpi por nuk mund të besonte se çfarë pa brenda tij (Foto)

Solli një shalqi në shtëpi por nuk mund të besonte se çfarë pa brenda tij.
Shalqiri është ndër ushqimet që gjatë ditëve të nxehta konsumohet në një masë vërtet të madhe, kjo sepse 95% e tij është ujë dhe është shumë freskues.
Një vajzë që kishte dalë për të tregtuar, mori një shalqi, por kur erdhi në shtëpi u befasua nga ajo qe pa, shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.