Sipas moshës suaj, kjo është koha e duhur për kryer marrë dhënie

Sipas moshës suaj, kjo është koha e duhur për kryer marrë dhënie.
Hape posht-re.klamnn,dhe lexo-lajmin.

Kur bëhet fjalë për trupin e njeriut, duhet të dini se ai është i ndikuar nga ndryshimet që ndodhin në organizëm.

Në përgjithësi njerëzit kryejnë marrë dhënie më të shpeshta se ksuale kur janë të lirë nga angazhimet ose kur eksitohen nga një ndodhi e momentit. Por sipas kërkuesit shkencor të University of Harvard, doktor Paul Kelley, koha më e mirë për të bërë dashuri përcaktohet nga mosha që keni.

Kur jeni në të 20-tat: Ora 15.00 është më e përshtatshmja. Kjo është koha kur organet kanë kulmin e energjisë. Ai gjithashtu rekomandon zgjimin në orën 09:30 dhe gjumin në orën 01:00.

Kur jeni në të 30-tat: Ora 08:20 e mëngjesit është ora e artë për të bërë dashuri. Rrezet e diellit rrisin nivelin e testosteronit tek meshkujt dhe stimulojnë hip otalamusin, pjesa e trurit që kontrollon prodhimin e hormoneve. Njerëzit tek të tridhjetat duhet të zgjohen më herët (08:10), se ata që janë në të njëzetat e tyre, Ora 23 : 00 është koha e duhur për të fjetur.