Sindi i nxjerr bojën Teas dhe Beartit, Po tallen me ne, s’janë ndarë me vërtet ata..

Tea dhe Bearti i kanë dhënë fund lidhjes dhe këtë e kanë konfirmuar publikisht.Gjithashtu behet e ditur se dyshja janë ndaarë pasi kanë botëkuptime të kundërta, por ata vetë nuk kanë reguar.

Ka njerëz që besojnë se ndarja e tyre është thjesht “shoow”.Një ndër këta njerëz është Sindi, konkurrente e “Perputhen”. “Çfarë mendimi ke për Tean dhe Beartin që janë ndarë?”, i ka shkruar një ndjeekës.

“Akoma besoni njerëzitfallco? Nuk jua vërtetuan mjaftueshëm që luajtën me ju si publik edhe pse ju i mbështesnit pafund edhe i bëtë ata që janë sot, ka replikuar Sindi.