Shyhretja dhe Egji publikojnë këngën e re (VIDEO)

Shyhretja dhe Engji jane dy kengetaree qe pelqehen shume nga audiencaa shqiptarê dhe sapo kanë publikuar këngën e re.
Shyhrete Behluli dhe Engjëllusha Salihu sollën edhe një këngë të re qe titullohet “Çikat beqare”, ndërsa e sjellin me përplot ritëm e të kënduar me zë të veçantë. Më poshtë mund ta dëgjoni këngën e re nga Shyhretja dhe Engji, në të cilën i këndojnë çikave beqare,klikoo ne katrorin re,klamues dhe shikoje,viideon e ploté.