Shyhrete Behluli më plakë atëherë se tash, ja si dukej (Video)

Vitet për dikë nuk nënkuptojnë plakjen, ato janë thjeshtë ditë që kalojnë.
Pamja e jashtme fizike tek dikush rinohet me kalimin e viteve saqë duket se koha po ecën mbrapsht,
Raste të tilla në estradën tonë kemi shumë, por disa bien në sy me të madhe, siç është këngëtarja e mirënjohur Shyhrete Behluli, ja si dukej ajo para disa viteve, hаре re!klamn раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје foton, te рlоtë.