Shume te dashuruar, Tea shkon nuse në Kosovë Jam shumë e lumtur me Beartin (Foto)

Tea dhe Bearti kanë qenë çifti më i komentuar në media e rrjete socialee ditët e fundit dhe përpos faktit që kanë patur shumë sul me, ata janë shumë të lumtur bashkë.

Kështu u shprehën të dy, në një intervisttë për “Privee”, teksa mjaftonte një shikim në sytë e njëri-tjetrit për të kuptuar që janë shumë të dashuruar. Madje mos të çuditemi kur Tean në të ardhmen ta shohim nuse në Kosovë.

I pyetur nga gazettari, Bearti i buzëqeshur tha se mbetet për t’u parë nëse kjo do të ndodhë ndërsa Tea u shpreh se aktualisht ata po njohin më mirë njëri-tjetrin.

Kjo është edhe arsyeja pse nuk e bënë publikee menjëherë lidhjen e tyre. Prandaj pas sulmeve, lajmeve të shumta, komenteve pafund, le t’i lëmë të qetë të jetojnë dashurinë e tyre Tean dhe Beartin sepse siç shihet janë vërtet të lumtur bashkë.