Shumë pak e dinë, por Marin Mema është djali i gazetares së njohur, ajo ka fituar dhe një çmim të madh


Një prej gazetarëve më të dashur në Shqipëri dhe shume popullor per publikun shqiptar, Marin Mema eshte tashme i njohur per emisionet qe ai ben de temat qe trajton për sa i përket historisë dhe trashëgimisë shqiptare. Por mesohet se ne familjen e tij nuk është i vetmi Marini që është gazetar, madje i talentur.

Kjo thuhet pasi Marin Mema është djali i një gazetareje shumë të njohur, sic eshte Briseida Mema, e cila ka punuar dhe punon si korrespondente e AFP-së në Shqipëri.

Pra MArini ka ngjare pikerisht nga nena e tij per pasionin ndaj gazetarise. Nëna e Marin Memës ka fituar edhe urdhrin e Kalorësit të Legjionit të Nderit për punën e saj dhe mesa duket kete talent e ka trasheguar tek i biri i cili ka shume ndjekes.