Shumë mundësi udhëtimi në aeroportet e Zvicrës për festat e fundvitit, ja detajet

Duke filluar nga 19 dhjetori, orari nga aeroporti Cointrin i Gjenevës do të zgjerohet për të përfshirë 70 qytete.Sipas njoftimit të aeroportit të Gjeneves, thuhet se shumica e fluturimeve do të kryhen nga Eas.yJ.et dhe Sw.iss.

Linja ajrore kryesore do të drejtohet në 15 qytete, duke përfshirë dy destinacione të reja,Marrakech në Marok dhe Hurghada në Egjipt.EasyJet do të fluturojë në 40 qytete të Evropës. Ai do të sigurojë fluturime pa ndërprerje për në Spanjë, Portugali, Francë dhe Greqi, midis destinacioneve të tjera të njohura.

Do të jetë gjithashtu e mundur të fluturoni përsëri në shumë rajone të Evropës Qendrore dhe Lindore, ku fluturimet u ndërprenë ose u zvogëluan ndjeshëm gjatë pan demisë.

Ato përfshijnë Moskën dhe Shën Petersburg në Rusi, Ukrainë, Poloni, Rumani, Bullgari, Hungari, Kosovën dhe Serbinë.Megjithatë, përpara se të rezervoni një fluturim, kini kujdes për rregulloret dhe kufizimet më të fundit që janë në fuqi në destinacionin tuaj.